fredag den 11. februar 2011

Paljastaa: Clamcase nyt merenkulku-, valmistus-ongelmat korjattu

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/debunk-clamcase-now-shipping-manufacturing-problems-remedied/:
Saatat muistaa, että meillä oli ah-niin-lyhyitä käytännön kanssa Clamcase takaisin CES , ja tuolloin olimme luvanneet tarkistaa laitteen seuraavalla viikolla. No, nyt olemme kuukauden kuluttua ja vielä ei ole meidän yksikön ja joidenkin mukaan onneton tipsters eivät myöskään ne, jotka järjestetään aina takaisin joulukuussa. Puhuimme edustaja päästä selvyyteen tästä asiasta ja saimme päivityksiä tilanteesta jakaa kaikkien kanssa innokas pre-tilaajille ..

Asiat lähti vähän rankka alku, kun alkuperäinen tammikuu aluksen päivämäärä putosi helmikuussa, ja vaikka sähköpostia lähetettiin ennakkotilauksen asiakkaille ilmoitetaan muutaman viikon viive, luottokorteilla tehtiin vielä veloiteta. Ilmeisesti, valmistus kysymys varhain sulatettu pieni erä pian yksiköiden YK-kannettava, vaikka osa näistä yksiköistä tehneet tavalla huomioon asiakkaiden käsiin. Olemme kertoneet, että näitä ongelmia on sittemmin ratkaistu, ja että yksiköt ovat vieriminen Texas tehtaan linjat päivittäin, mutta olemme myös saaneet raportteja kerrossänky seuranta numerot ja "siirrot", joka ei koskaan saavu. Viimeisen palan palapeli on epäilyttävä katoaminen keskustelun säiettä yhtiön virallinen Facebook-sivu, joka ilmeisesti sai niin lämmittää, että oikeusjuttuja uhkasi. Olemme kertoneet, että se oli "vahingossa otettu alas, kun sivua on uudelleen", mutta emme silti löydä sitä itse. Ei kaikki on väärin maailmassa, vaikka, kuten jotkut Twitter spelunking on paljastanut, että live-ihmiset ovat saaneet live-yksiköitä ainakin joissakin tapauksissa, joten paras neuvo olisi joko osuma yritys Facebookiin tilaraportin tai yksinkertaisesti liikkuvat yhteen monien muiden iPad näppäimistö tapauksessa vaihtoehtoja keventää lompakot. Olemme varmoja, että yksikön pitäisi saapua joskus lähiaikoina, joten pysy kuulolla seuraava erä Clamcase Chronicles tulossa lähiaikoina!

Paljastaa: Clamcase nyt merenkulku-, valmistus-ongelmat korjata alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 13:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar