fredag den 11. februar 2011

Nokia Ja Microsoft tulee strateginen liittoutuma Windows Phone, Bing, Xbox Live ja Office

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/02/11/nokia-and-microsoft-enter-strategic-alliance-on-windows-phone-b/:

Se on tapahtunut. Entinen Microsoft exec ja nykyinen Nokia toimitusjohtaja Stephen Elop on naimisissa hänen tulevaisuutensa ja hänen menneisyytensä pyhään avioliittoon ja "strategisen liittoutuman". Windows Phone on tulossa Nokia n "tärkein älypuhelin strategia", mutta siellä on paljon enemmän tätä liitäntää - katsella virallisessa lehdistötiedotteessa heti tauon. Microsoftin Bing ja adCenter toimittaa etsintä ja mainosten palveluja yli Nokia laitteita, kun taas Nokia näyttää innovoida "päälle alustan" asioita, kuten sen perinteinen vahvuus kuvantamisessa. Ovi Maps on keskeinen osa Microsoftin kartoitus ja niitä integroitu Bing, kun Nokia sisällöstä tallentaa integroidaan (lue: omaksua) Microsoftin Marketplace. Xbox Live ja Office myös, kun on odotettavissa, ominaisuus näissä uudessa uljaassa Microkia puhelimia. Avoin kirje Nokia n Keskustelut sivustosta, kirjoitti yhdessä Stephen Elop ja Steve Ballmer, vahvistetaan edellä yksityiskohtaiset tiedot sekä seuraavat aiesopimuksen:
"On muitakin liikkuvia ekosysteemejä. Otamme häiritä heitä. Tulee olemaan haasteita. Voitamme heidät. Menestyminen edellyttää nopeuden. Meillä on nopea. Yhdessä näemme mahdollisuuden, ja meillä on tahtoa, resursseja ja ajaa menestyä. "

Jatka käsittelyssä Nokia ja Microsoft tulee strateginen liittoutuma Windows Phone, Bing, Xbox Live ja Office

Nokia Ja Microsoft tulee strateginen liittoutuma Windows Phone, Bing, Xbox Live ja Office perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 helmikuu 2011 02:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar