torsdag den 2. juni 2011

Sony alkaa täysimääräistä palauttamista sen PSN ja Qriocity palvelut (päivitetty: asuu Lontoossa)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/02/sony-begins-full-restoration-of-its-psn-and-qriocity-services/:


Voiko se tapahtua? Onko Sonyn turvallisuus painajainen vihdoinkin ohi? Näyttää olevan. Tiistaina Sony lupasi täydellistä palauttamista sen PlayStation Network ja Qriocity palvelut Amerikassa, Euroopassa ja Aasiassa (pl. Japani, Hongkong ja Etelä-Korea) loppuun mennessä viikolla. Nyt Sony on julistaa, että tänään on päivä täydellistä palauttamista yksityiskohdat sen " tervetuloa takaisin "paketti ilmoitetaan kultakin alueelta. PlayStation Store on jo kanssa "valtava kokoonpano" uusia pelejä, demoja, lisäosia, teemoja, avatarit ja videoita sekä päivitetty Playstation Plus . Hei, katso valoisaa puolta Sony, vaikka olet menettänyt luottamuksen miljoonien asiakkaiden, ainakin nyt he tietoisia Qriocity palvelun . Koko lehdistötiedote tauon jälkeen.



Update: toimii hyvin meille Lontoosta. Me kirjautua sisään PSN ilman ongelmia ja onnistui ampumaan jopa Black Ops moninpelissä.

Jatkaa lukeneisuus Sony alkaa täysimääräistä palauttamista sen PSN ja Qriocity palvelut (päivitetty: asuu Lontoossa)


Sony alkaa täysimääräistä palauttamista sen PSN ja Qriocity palvelut (päivitetty: asuu Lontoossa) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 kesäkuu 2011 00:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar