torsdag den 2. juni 2011

Pentax tiedotteet O-GPS1 add-on DSLRs, vetoaa tähtitiede pähkinät

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/02/pentax-releases-o-gps1-add-on-for-dslrs-appeals-to-astronomy-nu/:


Pentax n Optio WG-1 GPS piste-ja ampua tyytyväisiä geotaggers kättelyssä, mutta omistajat sen K-5, Kr ja 645D DSLRs joutunut tyytymään kolmannen osapuolen taggers kuten PhotoTrackr tai Eye-Fi . Uusi hotshoe asennettu O-GPS1 moduuli korjausten valvonta kirjaamalla leveyttä, pituutta, korkeutta, Coordinated Universal Time ja kuvakulma. Arkipäivän napsijat voisi löytää lisää hotshoe liitetiedoston raskas, mutta astro-valokuvauksen harrastajille voisi hyvin olla houkuteltu laitteen mielenkiintoinen "ASTROTRACER" toiminto. Tämä auttaa sinua ottamaan selkeämmin kuvia taivaankappaleita käyttämällä sisäänrakennettu anturit voidaan laskea tähden liikettä ja sitten työllistävät kameran tärinän vähentämiseksi järjestelmän korvaamiseksi. Kuulostaa fiksu, mutta neuvoa: Tämä moduuli on vain Pentaxin DSLRs - ja vain hyvin tiettyjä malleja tuohon. Saat kaikki toiminnot ja K-5 ja Kr kamerat ja paikkamerkintäominaisuudet (ei ASTROTRACER) kanssa 645D. Niin, ja sinun täytyy varmistaa kameran firmware on ajan tasalla. Peer huolellisesti läpi linssin ja näet O-GPS1 menossa heinäkuu purkamisen hinta on 250 dollaria.



[Kiitos, Iddo]

Pentax tiedotteet O-GPS1 add-on DSLRs puhuttelee tähtitieteen pähkinät perin ilmestynyt Engadget on ti, 02 kesäkuu 2011 15:08:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink MegaPixel | lähde Pentax | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar