torsdag den 2. juni 2011

Netcom osoittaa pois microSD-kortti integroitu NFC hyvyys (video)

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/01/netcom-shows-off-microsd-card-with-integrated-nfc-goodness-vide/:


Tässä on mielenkiintoinen ajatus kiinalainen yritys nimeltä Netcom: lisää NFC valmius olemassa puhelimiin kautta microSD. Se on oikein, eikä luottaa ulkoinen lisäosat , jotka vievät satamissa Netcom päätti sovittaa NFC sirut ja niiden antennien päälle tavallinen microSD-kortteja, mutta silti onnistunut ahtaa jopa 8 Gt NAND muistin samanaikaisesti. Tämä varmasti kuulostaa kätevää, mutta joitakin varoituksista: Ensimmäinen sääntö on, ettei takakansi tai microSD-kortin haltija on valmistettu metallista, sitten toiseksi, huomasimme, että koska pieni antenni kela, skannaus voi tulla hankala, jos lukija on pieni tunnistava alue - sinun täytyy kantaa puhelimeen juuri oikeassa paikassa, ja lopuksi, että puhelimessa on erityistä taustatutkimusta app kommunikoida NFC virtapiirejä.



Demo näimme käytetty Java sovellus käynnissä kiinalainen dumbphone, ja meille kerrottiin, että Android on seuraavana jonossa saada vastaavaa tukea. Valitettavasti kuluttaja ei voi poimia yksi näistä korteista liikkeistä, vaikka Netcomin jo työskentelevät "Top Ten" puhelimen valmistajan yhteensopivan laitteen takia kolmen tai kuuden kuukauden joten pysy kuulolla. Hands-video tauon jälkeen.


Jatka käsittelyssä Netcom osoittaa pois microSD-kortti integroitu NFC hyvyys (video)


Netcom osoittaa pois microSD-kortti integroitu NFC hyvyys (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 kesäkuu 2011 17:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | | Lähetä |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar