torsdag den 2. juni 2011

Creative Live! inPerson HD kamera ei laivalla käsittely, ei maito CPU

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/06/01/creative-live-inperson-hd-webcam-does-onboard-processing-doesn/:


Kun Logitech ja Microsoft julkaisi joukko HD web viime vuonna Skypen kieltäytyi vahvistamasta niitä käytettäväksi HD-video vaatii palvelua. (Tämä ei ole sanoa näitä kameroita ei toimi Skype HD - se, että Skype ei takaa, että he toimivat hyvin.) Ja miksi tämä kaikuva korvapuusti? Koska Skype vain todistaa HD kameroita, jotka tulevat laivalla video käsittelyä ja näin ollen ajaa jopa verkkainen vanhoja koneita. Ja juuri siksi Creative on seuraisivat muut valmistajat kuten FaceVsion ja Freetalk on myös sisäänrakennettu H.264 Encoder uusimpaan tarjoaa, ylläpitää täristä ilmainen video ja chill-lakkautettu CPU. Kamera on myös joustavampi automaattitarkennus ja "quad mic" järjestelmä, joka on yhdessä käyttäjät voivat istua niin paljon kuin 10 metrin päässä, ja silti nähdä ja kuulla selvästi. Ainoa ongelma? 150 dollaria hintalappu, joka on selvästi enemmän kuin kilpailua ja vain hieman helpompi kohdata kuin serkkusi akne kunnossa 720p. Jos olet edelleen halukas kuitenkin tarkistaa PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Creative Live! inPerson HD kamera ei laivalla käsittely, ei maito CPU


Creative Live! inPerson HD kamera ei laivalla käsittely, ei maito suorittimen perin ilmestynyt Engadget Ma, 01 kesäkuu 2011 20:57:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Creative | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar