lørdag den 19. februar 2011

Motorola Atrix 4G jo juurtunut, ja se ei ole edes ulos vielä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/19/motorola-atrix-4g-already-rooted-and-its-not-even-out-yet/:


Jos olet ajatellut, ettei pääkäyttäjän Atrix 4G piti säästää pari sataa taalaa ensi viikolla ... No, me vihaamme rikkoa huonoja uutisia, mutta olet menossa löydettävä toinen tekosyy olla ostamatta sitä (siitä lisää toisessa). Pitkä tarina lyhyt, puhelimen jo juurtunut on herrasmies päälleni yhä neuvokas xda-kehittäjät foorumeilla, mikä tarkoittaa, että voit tehdä kaikki normaalit asiat, jotka vaativat pääkäyttäjän oikeudet, kuten mahdollistaa standardin Froyo mobiili hotspot toiminnon avulla root-sovellukset, kuten Titaani Backup (kuvassa yllä), ja yleensä toivovat 1337 verrattuna ystäväsi lukittu niiden aidattuja puutarhoja. Nyt huonot uutiset: bootloader pysyy tiukasti lukittu ja salattu, joten mukautettujen ytimien ovat edelleen vain unelma - mutta hei, jos on tahtoa, siellä tapaa. Pidä mielessä!



[Kiitos kaikille, jotka lähettivät tämän]

Motorola Atrix 4G jo juurtunut, ja se ei ole edes ulos vielä perin ilmestynyt Engadget Ma, 19 helmikuu 2011 13:40:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Matkapuhelinfoorumi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar