lørdag den 19. februar 2011

BMW tuo alue-jatkamisesta ICE sen Megacity EV tarjoaa tonic oman alueen ahdistus

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/02/18/bmw-puts-a-range-extending-ice-in-its-megacity-ev-provides-toni/:


Kun me jätetään turvallisen rajojen meidän vanhempien kotiin, monet meistä kokeneet eroahdistusta. Kuten ikääntyessään, me kärsimme irrotus ahdistus - ja ei, iPhonen omistajat, että ei viitata pelkosi katkenneet puhelut . Nyt BMW on torjua valikoimaamme ahdistus tai pelko jumiin kun auton akut loppuvat mehua, laittamalla polttomoottorin laajennin sen Megacity EV . BMW on ottaa sivun pois Chevy Volt on playbook asettamalla pieni ICE sen EV joka kaksinkertaistaa raivo ajoneuvon 50-100 mailia - kaikki vaivaa liennyttää (irrationaalinen?) Pelko sen mahdollisista yhdysvaltalaiset asiakkaat . Bensiini generaattori vaihtoehto niille, jotka haluavat venture ulkopuolella kaupungin rajoja, joten jos haluat pitää sen kokonaan vihreitä voi vielä tehdä niin. Meidän Baijerin ystävät eivät tuo Megacity markkinoille vuoteen 2013, niin että pitäisi antaa sinulle riittävästi aikaa päättää, haluatko nopeuttaa kuolemaa ICE tai pidentää sen käyttöikää vähän pidempään.

BMW tuo alue-jatkamisesta ICE sen Megacity EV tarjoaa tonic oman alueen ahdistusta alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 18 helmikuu 2011 23:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Edmunds | lähde Keskittyä | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar