søndag den 24. april 2011

Startup: n Kuulokkeen kylpeä aivot ultraääni voi auttaa taistelussa syöpää, myös

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/24/startups-headset-will-bathe-your-brain-in-ultrasound-might-hel/:

Tiedeyhteisö on viettänyt vuosikymmenen selvittää ultraäänen keinona murtaa veri-aivoesteen - kerros tiiviisti pakattujen solujen, jotka ympäröivät aivojen 's verisuonia, mikä vaikeuttaa lääkäreiden antaa solunsalpaajahoitoa ja muut hoidot syöpäpotilailla. Toistaiseksi kuitenkin suurin osa ultraääni-pohjainen tekniikka on vedonnut monimutkaisia ​​ja usein kalliita laitteita, kuten MRI koneet ja infuusiopumpuissa. Mutta tutkijat käynnistyksen nimeltään Perfuusiotaso Technology luulevat ehkä keksiä vähemmän invasiivisia, enemmän kustannustehokkaan vaihtoehdon - uuden kuulokkeen suunniteltu tuottamaan matalan intensiteetin ultraäänihoito koko aivojen aikana laajennettu hoitojakson. Tämä lähestymistapa eroaa merkittävästi useimmista muista menetelmistä, joita yleensä kohdistaa pienempiä alueita aivoissa korkean intensiteetin ultraääni annoksia. Kuten useimmat muut mahdolliset läpimurtoja, mutta Perfuusiotaso n tekniikka on vielä tehtävä joitakin tärkeitä testejä. Yhtiö on jo tehnyt useita eläinkokeita, mutta viimeinen kerta samanlainen menetelmä oli kokeiltu ihmisiin, monet aiheista päätyi kärsii liiallisesta verenvuodosta. Ja se ei kuulosta hyvältä ollenkaan.

Startup: n Kuulokkeen kylpeä aivot ultraääni voi auttaa taistelussa syöpää, myös alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 24 huhtikuu 2011 15:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TechnologyReview | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar