søndag den 12. december 2010

Maailman pienin akku käyttää yhden nanowire, kasvien syöminen virus voisi parantaa Li-ion solujen kymmenkertaisesti

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/12/worlds-smallest-battery-uses-a-single-nanowire-plant-eating-vi/:
Kun se tulee rakentaa parempia akkuja, rakennus elektrodit suurempi pinta-ala on avainasemassa, ja tutkijat etsivät eksoottisia menetelmiä houkutella pienhiukkasia he tarvitsevat. Olemme jo nähneet grafeenista ja hiilinanoputkien imeä niitä elektroneja, mutta Marylandin yliopistossa on yksi idea - he käyttävät tupakka mosaiikkiviruksen (TMV) tuottaa käyttökelpoisia malleja nanorods pinnalla olevia metalli elektrodit. Muokkaamalla alkio ja antaa sen tehdä sen asian, niin pinnoite pinta johtava kalvo, he tuottavat kymmenen kertaa energian tuotantokapasiteetin standardi litium-ioni-akku samalla tekee ikävä vika pysyvää.

Samaan aikaan, Center for Integrated nanoteknologia (CInt) on Sandia Labsin oli utelias, miten näitä pieniä maksuja todella työtä ilman sekaannusta metsää puilta niin sanotusti, joten ryhmä tiedemiehiä ryhtyi rakentaa maailman pienin akku. Käyttämällä yhden tinadioksidin nanowire anodina, kimpale litium kobolttia hiilidioksidia katodi, ja putkisto nestettä elektrolyytti välillä, he ottivat mikroskooppinen video latausta. Katso kaikkien harmaa, goopy kirkkaudessa juuri tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Maailman pienin akku käyttää yhden nanowire, kasvien syöminen virus voisi parantaa Li-ion solujen kymmenkertaisesti

Maailman pienin akku käyttää yhden nanowire, kasvien syöminen virus voisi parantaa Li-ion solujen kymmenkertaistunut alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 joulukuu 2010 10:19:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TG Daily | lähde PhysOrg , EurekaAlert | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar