søndag den 12. december 2010

NASA: n avaruussukkulan laukaisussa videot ovat näyttävästi uskomatonta, uskomattoman upea

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/12/nasas-space-shuttle-launch-videos-are-spectacularly-incredible/:
Tiesitkö, että se kestää lähes seitsemän ja puoli miljoonaa puntaa työntövoiman saada Avaruussukkula käyntiin ja osaksi Final Frontier? NASA päättää tuottaa että valta polttaa kautta 1000 litraa nestemäisiä polttoaineita ja 20000 kiloa kiinteää polttoainetta joka sekunti, ja joka ehkä otaksua, tekee joitakin pidätti grafiikka. Onneksi on olemassa runsaasti käytännön syistä NASA haluaisi elokuva sen käynnistää (hidastettuna!), Ja tänään saamme nähdä joitakin että kunnioitusta herättävä materiaalia, täynnä silkkinen selostuksen selitetään polttovälit kameroita käytetään ja muut valokuvauspalvelut pikkuseikat. Se on määritelmän eeppinen video, kellotus on yli 45 minuuttia, mutta jos sinulla ei ole kaiken aikaa, tee se kuin me ja hyppiä - aivoihin on roiskunut seinälle takanasi kumpaakaan.

Jatka käsittelyssä NASAn avaruussukkula käynnistää videot ovat näyttävästi uskomatonta, uskomattoman upea

NASA: n avaruussukkulan laukaisussa videot ovat näyttävästi uskomatonta, uskomattoman upea perin ilmestynyt Engadget Sun, 12 joulukuu 2010 07:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Slashdot | lähde interbartolo (YouTube) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar