mandag den 26. september 2011

Inhabitat viikko Green: Solar Decathlon, vety jet ja aurinko LED asennus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/25/inhabitats-week-in-green-solar-decathlon-hydrogen-jet-and-a-s/:

Joka viikko ystävämme Inhabitat kertaus viikon mielenkiintoisimmat vihreä kehityksestä ja puhtaan teknologian uutinen meille - se viikko Green.




Tällä viikolla uskomaton sato aurinko-powered elementtitalot piipahti vuonna Washington DC 2011 Solar Decathlon , ja Inhabitat oli kohtaus tuo sinulle televisiointiyksinoikeuteen tämänvuotisen upeita koteja! Otimme Katso kaikki 19 tämän vuoden erittäin tehokkaita hankkeita , me pyöristettynä seitsemän tähtien joukkueet asetettu ottamaan kilpailua myrskyn, ja jatkamme pitää sinut ajan tasalla kuin tulokset pyöriä, joten pysy kuulolla . Olemme myös esiin useita inspiroiva hankkeita MIT: n 1000 dollari talossa haaste , näimme massiivinen aurinko LED asennus syttyy yöllä Kroatiassa, ja me huomasi suunnitelmia futuristinen kelluva saari paratiisi merellä .



Green kuljetus sai asian tiimoilta tällä viikolla Chicagon käynnisti vehreän metro auto täynnä kasveja, ja Edison esitteli sähköinen versio heidän X-palkinnon voittanut Very Light Car . Kaksipyöräinen kuljetus lähti sekä kaikki sähköllä Tron valopyöräpeli kaduille ensimmäistä kertaa ja Tutkijat kehittivät nylon pyörä , joka on yhtä vahva kuin teräs satelliittiteknologian avulla. Otimme myös spin 2012 Honda Insight Hybrid ja me esiteltiin suunnitelmia Lockheed Stratoliner vetyä jet että voi matkustaa missä tahansa maapallolla ilman tankkausta.



Koska syyskuun tuulet alas koulut koko läänin ovat nyt koolla, mutta jos olet vielä muokkaamisella poimia muutaman viime hetken tarvikkeita Älä missaa ratsia on 14 Vihreä gadgetit varten takaisin kouluun ja kymmenen aurinko-powered malleja ja periä elämäsi. Näimme myös Eco-Fashion Go High-Tech Tutkijat kehittivät älykäs T-paita , joka voi seurata sairaalassa potilaan elintoiminnot, suunnittelijat loi liikkeen tunnistavan interaktiivinen näyteikkunoita ja Star Wars fani teki hämmästyttävän realistinen iskusotilaiden kypärä kokonaan Adidas lenkkarit. Lopuksi loisti valo Ruotsin päiväkoti suunnitelmia seurata lasten kanssa GPS satelliittiseurantalaitteet .


Ingen kommentarer:

Send en kommentar