mandag den 26. september 2011

Tämä on mitä voittaminen tuntuu, Shaker Edition

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/z27jBQqurn8/:

photo

"" Mitä? ". "Me teimme sen häiritä," Sarah sanoi rauhallisesti. "Me huusi niin kovaa heräsimme rakennus."



Kun huutaa päättyi, Israel-pohjainen Shaker ojitettu Burning Man suunnitelmat TechCrunch Häiritä SF 2011 treeneissä San Franciscossa, suunnittelemalla suunnitelma, joka ostaisi niitä jonkin aikaa (kysymällä, voisivatko he ovat kaikki 13 perustajat lavalla) ja ottaa suunnitelman kostautua (sanoimme "Kyllä.").


Asuttuaan kautta Erick kertoa heille, että heidän oli yksi "Kaikkein tylsin esityksiä mitä olen koskaan kuullut" ja sulattamaan hänen kiihkeän valitusperusteessaan, "Ota minut sinun Shaker, saavat minut tuntemaan olen baarissa! Sen sijaan listalle 25 lisätty ominaisuuksia, anna minulle yksi hyvä kokemus ", joukkueen viettänyt unettoman yön harjoitellaan esityksensä ennen heitetään lavalle.


"Loput tarina on hyvin dokumentoitu , "Yonatan sanoo" musiikkia, joka ei toiminut, tietokone jäädytti yhtä menisimme lavalle, joukkue osallistuvilla Israeliin sisällä Shaker tanssi bar vapauttaen punainen sydämet yleisöä, ja tietysti Miken - täynnä hienotunteisuutta - ilmoitus. "


Ei ihme, että sen sijaan osallistuu jälkimainingit kuin voittajia , Shaker joukkue juuri syöksyi heidän hotellihuoneessa (kuva yllä).


Sanoo Yonatan, "kaveri kuvassa on tietenkin Andy, meidän pään rahoituksen ... Hän on se jarruttaa jokaista dollaria yrityksessämme - hän ei voinut päästää irti pahvista tarkistaa kunnes hän kirjaimellisesti meni sänkyyn sen kanssa."







Voi, se sotku joo, ja akustiikka



[Xx] [xx] [xx]



Joo.
Oh, minulla ei ole aavistustakaan miten se tasoittaa. On hämmästyttävää.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar