mandag den 26. september 2011

Rogers saada Samsung Galaxy S Glide ajoissa loma

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/25/rogers-getting-samsung-galaxy-s-glide-in-time-for-the-holidays/:


Toki Rogers aikoo käynnistää piakkoin sen lippulaiva Samsung Galaxy S II LTE , mutta joskus pitää vain olla konkreettinen näppäimistö. Siellä Galaxy S Glide tulee: ihmiset on MobileSyrup pystyivät tehdä lyhyt kierros laitteen, ja huomasi, että tämä aiemmin ilmoittamatta Puhelimessa on neljän rivin QWERTY kanssa 4 tuuman Super AMOLED näyttö, 1.2GHz dual- ytimen suoritin ja 8MP takana / 1.2MP eteenpäin suunnatut kamerat. Ei aivan samalla tasolla sen 4G varustettu vanhempi veli, mutta kukaan ei tarvitse fanciest lelun markkinoille, mutta himo korkea suorituskyky voi löytää tätä vaihtoehtoa erityisen kiehtova. Se odotetaan paikalle joskus nykyhetkestä vuoden loppuun mennessä (joka kaventaa ajassa melko vähän) ja ei ole vakiintunutta hintaluokkaan kuin vielä. Näimme laite pyörii noin puolivälissä valikoima nyt ainakin, ja todennäköisesti paljon suositumpi kuin traagisesti-liity Samsung Glyde .



[Kiitos, TheMetrix]

Rogers saada Samsung Galaxy S Glide ajoissa loma alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 syyskuu 2011 19:37:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | lähde MobileSyrup | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar