mandag den 26. september 2011

Samsung julkisti Galaxy S II LTE ja Galaxy S II HD LTE puhelimia Korean markkinoille

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/26/samsung-announces-galaxy-s-ii-lte-and-galaxy-s-ii-hd-lte-handset/:


On joitakin aika iso uutinen tulee ulos Etelä-Korea tänään, kun Samsung ilmoitti juuri Galaxy S II LTE laitemyynti sekä sen entistä houkuttelevammalta serkku, Galaxy S II LTE HD - ensimmäinen jäsen Galaxy S perheen rock HD-näyttö. Uusi laite, kuvassa oikealla, ylpeilee 4,65 tuuman Super AMOLED HD-näytön 1280 x 720 resoluutio, joka tarkoittaa noin 316 pikseliä tuumalle. Muu kuin, että sen tiedot ovat samat kuin Gingerbread-terästetty S II LTE, joka saa virtansa 1.5GHz dual-core prosessori ja ominaisuuksia 16 gigatavun sisäinen muisti, kahdeksan megapikselin kamera, joka tukee 1080p HD video ja tavallista kokoelma WiFi, Bluetooth, GPS ja NFC-ominaisuudet. Vielä ei ole hinnoittelusta tai saatavuudesta, mutta Galaxy S II LTE tulee saataville yksinomaan SK Telecom, kun taas HD versio tulee olemaan saatavilla kaikissa kolmessa Korean harjoittajat - SK Telecom, LG U + ja KT.

Samsung julkisti Galaxy S II LTE ja Galaxy S II HD LTE puhelimia Korean markkinoille alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 26 syyskuu 2011 05:40:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Pocketnow , Sammy Hub | lähde Samsung (korea) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar