mandag den 26. september 2011

Käytössä: Ei uusia johtoja, yksi uusi varoitus

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/09/25/switched-on-no-new-wires-one-new-caveat/:

Joka viikko Ross Rubin edistää kytketty On , sarake noin kodintekniikan.




Vuosikymmenen että WiFi ei blanketed kotiverkkojen ympäri Yhdysvaltoja, useita teknologioita, joilla pyritään käyttämällä olemassa olevia johtoja kotona tavannut sangen vähäistä menestystä. Nämä ovat olleet MoCA (Multimedia vain koaksiaalikaapelin, joka on hyväksynyt jotkin palveluntarjoajat toteuttamiseksi monihuoneratkaisu DVR) ja HomePNA (alunperin puhelinlinjojen mutta myöhemmin laajennettu koaksiaalikaapeli samoin). Ainakin kolme kaksintaistelu standardit ovat myös ilmoittaneet haluavansa tuoda nopeat yhteydet yli sähköjohdot. HomePlug menestynein näistä, on ollut useita toistojen. Viimeisimmät - HomePlug AV - on mitoitettu teoreettinen suoritusteho 200 Mbit / sek. Kuitenkin sähkölinja teknologiat ovat pidättelee korkeat hinnat ja satunnaista yhteentoimivuuteen liittyviä ongelmia.



Mutta uusi lähestymistapa pyrkii olemaan yksi pöytäkirjan kaitseva heitä kaikkia, toimii yli puhelinlinjoja, voimajohtojen tai coax. Dubbed G.hn , ITU standardin lupaa jopa 1Gbps teoreettinen läpijuoksu, reaalimaailman käyttöä yli sähkölinjojen odotetaan saavuttavan välillä 250Mbps ja 400Mbps. Jos tämä kuulostaa houkuttelevalta sinulle, et ole yksin. Palveluntarjoajat kuten ajatus G.hn koska se sallii enemmän joustavuutta kuin edellisiä. Itse asiassa, he pitävät siitä niin paljon, että - huolimatta G.hn n kapasiteetti - he ovat vaatineet palvelun laatustandardeja, jotka voisivat rajoittaa tai estää kuluttajia sen asentamista itse, kun he ostavat sovittimet jälleenmyyjiltä.

Jatka lukemista käytössä: Ei uusia johtoja, yksi uusi varoitus


Käytössä: Ei uusia johtoja, yksi uusi vastalause alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 25 syyskuu 2011 20:14:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar