tirsdag den 11. januar 2011

Analogiset auringonlasku alkaa, kaikki uudet Blu-ray-soittimet syöttää vain HD HDMI

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/analog-sunset-begins-all-the-new-blu-ray-players-will-only-outp/:
Las Vegas Sunset
Kana littles on huolissaan tämän jo kauan ennen kuin ensimmäinen Blu-ray (tai jopa HD DVD ) nimi ei koskaan julkaistu, ja ensimmäinen askel kohti analoginen auringonlaskua on virallisesti tullut. Kaikki uudet Blu-ray -soitin ilmoitti jälkeen 01 tammikuu 2011 syöttää vain HD HDMI - pelaajat että toimitukset alkoivat viime vuonna vielä voidaan myydä vasta tämän vuoden loppuun kuitenkin. Jos vain rakkaus komponenttivideo , saatat kuva voit saada pelaaja tänään ja jatkaa nauttia siitä vuosia, mutta ehkä ei. Näet studiot myös Image Constraint Token (ICT), jotka kun asetettu otsikko kertoo välein ja kaikki Blu-ray-soittimet alas muuntaa analogisen ulostulon 540p. Vain armonaikaa on, että jos sen asetettu otsikko, se on merkitty koteloon, ja tietysti sitä ei voida jälkikäteen määrittää (kaikista otsikko omistat nyt jatkossakin täsmälleen samalla tavalla se teidän nykyisten toimijoiden ). Odotamme lopullista vahvistusta, mutta ilmeisesti tieto ei ole mahdollisuutta studiot asti niin alkaa etsiä kuvaketta uusimmat hankinnat. Viimeinen vaihe auringonlasku on 2013, kun analogiset lähdöt poistetaan Blu-ray-soittimet kokonaan, mutta epäilemme meidän täytyy parantaa asioita murehtia silloin kuin Ultra HD tai digitaaliseen jakeluun.

Analogiset auringonlasku alkaa, kaikki uudet Blu-ray-soittimet syöttää vain HD HDMI perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 21:34:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde AACS LA lisenssi (PDF) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar