tirsdag den 11. januar 2011

Sony Ericsson nimet Xperia Arc CPU, dubs Android 2.4 ulkonäkö "väärät"

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/sony-ericsson-names-xperia-arc-cpu-dubs-android-2-4-appearance/:
Xperia Arc on melko siivu piparkakku , don't you think? Emme todellakaan kun saimme mahdollisuuden käsitellä yksi itse CES, mutta tänään olemme vähemmän huolissaan sen ulkoa ja enemmän kiinnostuneita siitä, mitä on alla. 1GHz prosessori tiesimme jo on määritelty Qualcomm MSM8255 ja vihitään hyvän torjunnan hidas suorituskyky Adreno 205 grafiikkasiru. Ohjelmiston edessä, että satunnainen havainnolla kaari Android 2.4 on esitetty niin yksinkertainen "väärät" Sony Ericsson, räjähtävä miljoonaa salaliittoteorioita internetistä. Yksi rohkaiseva huomata tässä on se, että SE (parturi) tunnustaa kunniaton ennätys Android päivitykset ja lupaukset viimeaikaiset muutokset ovat ottaneet sen "hyvät varmistaa, että Xperia Arc saavat uudempi ajoissa." Me uskomme sen kun teet sen, Sony.

Jatkaa lukeneisuus Sony Ericsson nimet Xperia Arc CPU, dubs Android 2.4 ulkonäkö "väärät"

Sony Ericsson nimet Xperia Arc CPU, dubs Android 2.4 ulkonäkö "väärät" alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 20:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Sony Ericsson Tuotteet Blogi | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar