tirsdag den 11. januar 2011

Ciscon sijoitusyrityksiä tabletti saa Verizon LTE hoito

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/ciscos-cius-tablet-gets-the-verizon-lte-treatment/:
Näyttää siltä, Verizon mennyt ja lisäsi vielä toiseen laitteeseen - merkki, että kaksi - niiden 4G LTE-verkon . Yhtiö ilmoitti torstaina, että se tarjoaa liiketoiminnan taju CIUS tabletti LTE alkaa tämän vuoden maaliskuussa ja tarjoaa myös LTE rajapinnat Ciscon toisen sukupolven Integrated Service Router. Verizon sanoo, että se sai noin kolmasosa Yhdysvaltain peitetty LTE, joka tarjoaa loppupään nopeudet välillä 5Mbps ja 12Mbps, ja sillä on kaksi muuta-thrids peittyä vuoteen 2012. Jos olet onni elää, että ensimmäinen kolmannes, sijoitusyrityksiä tabletti, jossa urheilu 7 tuuman kosketusnäyttö ja painaa noin 1.15lbs, voisi tulla haluamasi liiketoiminnan muodossa viestintä - se tarjoaa HD videoiden suoratoisto, todellinen -aika videon ja usean osapuolen kokous. Yhteissijoitusyrityksillä on myös 3G-valmiudet näiden valitettavaa sieluja ulkopuolella toimivat LTE pallon. Verizon ei ole valmis laskeutua tiedot suunnitelman tabletti, kuin sen päätehtäviin on mahdollisuus syödä ton kaistanleveys, mutta ne ovat melko varmasti työnantajat itse maksamme.

Ciscon sijoitusyrityksiä tabletti saa Verizon LTE hoidon alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 17:58:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde PCWorld | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar