tirsdag den 11. januar 2011

Library of Congress saa 200000 vuosikerta mestari nauhoituksia Universal, tulee virtaamaan niitä verkossa

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/10/library-of-congress-receives-200-000-vintage-master-recordings-f/:
Yhdysvaltain kongressin kirjasto ei ole ujo noin käsittää nykyajan digitaalisen median, mutta tässä tapauksessa se ottaa käsitellä joitakin selvästi vähemmän fi tietovarastoon. Universal Music Group on ilmoittanut se lahjoittaa yli 200000 mestari äänitykset jo 20-luvun musiikkia kirjasto, joka on luetteloitu ja digitoidaan - tulevaisuuden säilyttämisestä ja jotta voi seurata verkossa, alkaa keväällä. Se ei näytä kuitenkaan, että teollis-ja tekijänoikeuksia kulkee näitä äänitteitä, koska lehdistötiedotteessa todetaan tätä sopimusta jatketaan kirjaston "ennennäkemätön viranomainen stream kaupallisesti omistuksessa äänitallenteiden verkossa." Joko niin, se on hyvä tietää, että alkuperäiskappaleet teosten tykkää Louis Armstrong, Billy Holiday ja Ella Fitzgerald asuinpaikkansa on käsissä järjestö omistettu niiden säilymisen. Koko lehdistötiedote seuraa tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Library of Congress saa 200000 vuosikerta mestari nauhoituksia Universal, tulee virtaamaan niitä verkossa

Library of Congress saa 200000 vuosikerta mestari nauhoituksia Universal, tulee virtaamaan niitä verkossa perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 tammikuu 2011 18:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Ars Technica | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar