tirsdag den 11. januar 2011

Nexus S saa MeeGo ja Ubuntu satamissa, parantaa nörtti aistit kihelmöidä (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/nexus-s-receives-meego-and-ubuntu-ports-makes-our-nerd-senses-t/:
Olet saanut jättää sen Nexus S . Siitä huolimatta että souped-up älypuhelin, se on silti unpretentious tarpeeksi hyväksyä vallan BlackBerry microUSB-kaapeli ja helppoa hakata että se on vain saanut olla yksi, vaan kaksi OS porttia . MeeGo, sen erittäin raaka ja keskeneräisten muodossa on pudotettava puhelimen muistissa ilman mitään vilkkua, ja menetelmä on myös käytetty onnistuneesti asentaa Ubuntu nykyiseen Google lippulaiva. On hyvin vähän, että on todella toimiva noin MeeGo asentaa tällä hetkellä, mutta pallo on alkanut liikkuvaa ja siellä tuloksena kysymys, joka miehittää mielissämme juuri nyt - se Nexus S on täysin hakkeroitu kopio MeeGo ennen tai jälkeen Nokia vapautuu sen Laitteen alustan? Vastaukset postikorttiin.

[Kiitos, Michelle ja Brad]

Jatka käsittelyssä Nexus S saa MeeGo ja Ubuntu satamissa, parantaa nörtti aistit kihelmöidä (video)

Nexus S saa MeeGo ja Ubuntu satamissa, parantaa nörtti aistit kihelmöidä (video) alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 04:16:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Techno Bolt | lähde Korkea kofeiinipitoisuus | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar