lørdag den 11. december 2010

FCC raportti toteaa 68 prosenttia Yhdysvaltain laajakaistayhteydet eivät todellakaan laajakaista

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/fcc-report-finds-68-percent-of-us-broadband-connections-arent-r/:
Koska FCC itse on tehnyt selväksi, määritelmä "laajakaista" on alati muuttuvassa yksi, ja sen uusin raportti on nyt osoittanut, kuinka vaikeaa se on, että USA pysyä näiden muutosten. Raportin mukaan, koko 68 prosenttia laajakaista yhteyksiä Yhdysvallat ei voi todella pitää laajakaistaa, koska ne jäävät alle viraston viimeisimmän vähimmäisvaatimus 4 Mbps suuntaan ja 1 Mbit / s ylävirtaan. Huomionarvoista, mutta hieman haudattu mietintö ovat FCC havainnot mobiililaajakaistan käyttöä. Virasto totesi, että langattomat palvelun tilaajien kanssa mobiililaitteisiin ja "data suunnitelmat koko internet" kasvoi mojova 48%: sta 52 miljoonaa euroa vuoden 2009 toisella puoliskolla, ja että kun otetaan huomioon kaikki yhteydet yli 200 kbps, langattomiin on todella johtava teknologia on 39,4 prosenttia, ennen modeemeista ja ADSL on 32,4 ja 23,3 prosentilla. Kun se tulee yhteyksien 3 Mbps, mutta modeemeista osuus valtava 70 prosentin osuudella. Etsitkö enemmän numeroita? Osuma alla olevaa linkkiä täydellinen raportti.

FCC raportti toteaa 68 prosenttia Yhdysvaltain laajakaistayhteydet eivät todellakaan laajakaista perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 17:15:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink DSL raportit | lähde FCC | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar