lørdag den 11. december 2010

Razer Orochi muotoillun öljystä ja glyseriini, kuorinta sinun bod välillä frag istuntojen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/10/razer-orochi-crafted-from-oil-and-glycerin-scrubs-your-bod-betw/:
Kun ensimmäinen sai vihiä Etsy myyjän Digitalsoaps alkuvuodesta 2009, hän oli vaan nöyrä NES peliohjain ja pari muuta ohjaimet nimensä - nopeasti eteenpäin tänään, ja löydät pirteä yrittäjä tekee vilkkaana liiketoimintaa kaikissa monenlaisia ihanan geeky saippua muotoja. Tämä 10 dollaria Razer Orochi hiiri on uusin, ja kuten näette se on tarpeeksi lähellä aitoa huijata teidän silmut seuraavassa LAN osapuolelle. Valitettavasti tässä saippua on rajoitetun ajan tarjous - ja liikkuu nopeasti - mutta myyjä myös käsittelee huolellisesti yksityiskohtainen Xbox 360-ohjain, kofeiinia shampoo sooda pullot, ja vaahtoava jäljennöksiä kaikista klassinen Nintendo kasetti välität nimi.

Razer Orochi muotoillun öljystä ja glyseriini, kuorinta sinun bod välillä frag istuntojen perin ilmestynyt Engadget on ti, 10 joulukuu 2010 16:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink CrunchGear | lähde Digitalsoaps (Etsy) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar