lørdag den 11. december 2010

Merivoimien prototyyppi rautatie aseen ammus osuu mach 7 klo 33 megajoulea, sydämemme ohita voittamaan (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/:
http://www.engadget.com/2010/12/11/navys-prototype-rail-gun-projectile-hits-mach-7-at-33-megajoule/
Rail aseet tärkeä osa lähes jokaista mielikuvituksellinen taistelu tulevaisuudesta, onko se jättiläinen robotit taistelevat valvonnan Inner Sphere tai viimeinen jäsen Noble Team taistelemaan liiton hyökkäystä niin kauan kuin mahdollista. He tavaraa geeky unia, ja kiitos Yhdysvaltain merivoimien he lähempänä käyttöönottoa kuin koskaan. Kolme vuotta sitten meritse voima hallinnoi 8 megajoule räjähdys , nyt tutkijat ovat yli kolminkertaistuneet, että: 33 megajoulea kiihtyy ammuksen magneeteilla. Tämä valta tarkoittaa nopeus Mach 7 ja etana ja nykyisen valikoiman 100 mailia, mutta toivo on vähintään kaksinkertainen, että kun nämä asiat alkavat löytää itsensä kiinnitetty kansien taistelulaiva vuonna 2025. Tuolloin he vähentävät tarvetta huoneet täynnä jauhetta maksujen ja siitä aiheutuvia vaaroja, jotka tulevat yhdessä kranaattien, mutta sen sijaan täytyy tehdä niin, mitä näyttää olevan varasto täynnä kondensaattoreita. Ei video asia jäljempänä kanteen, ja saat katua jos unohdat sen.

[Kiitos, Jacob L.]

Jatka käsittelyssä Merivoimien prototyyppi rautatie aseen ammus osuu mach 7 klo 33 megajoulea, sydämemme ohita voittamaan (video)

Merivoimien prototyyppi rautatie aseen ammus osuu mach 7 klo 33 megajoulea, sydämemme ohita voittamaan (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 11 joulukuu 2010 15:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Fox News | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar