mandag den 10. oktober 2011

Alle kuukauden voitettuaan haitata Shaker korottaa $ 15 miljoonaa

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ZNhY3lbTzxE/:

shaker check

Shaker , Israelin käynnistyksen että voitti Häiritä SF alle kuukausi sitten, herättää mojova 15.000.000 dollaria sarjan A. kierros on vetäjänä Menlo Ventures, jossa hyvän karman VC Shervin Pishevar tekee paljon. Michael Arrington n CrunchFund on myös sijoittaja, yhdessä Eric Schmidtin Innovation pyrkimyksiä, Lady Gagan johtaja Troy Carter, ja Pitango Venture Capital. (Kuva oikealla on yksi Shaker perustajat kaatuu kanssa 50.000 dollari Häiritä voittajan tarkistaa, mikä ei kuulunut kierroksella, minä vain rakastan kuva).


Yhtiön aiemmin nosti 3000000 dollaria (1.000.000 dollaria heinäkuussa 2010 Israelin enkeli sijoittaja Zaki Rakib, joka s myös isä yksi perustajista) ja 2.000.000 dollaria maaliskuussa 2011 alkaen Pitango. Muutama strateginen sijoittajia musiikki-ja viihdeteollisuus voi vielä liittyä tähän kierroksella.


Shaker luo 3D virtuaalinen huoneissa voit viettää aikaa omalla Facebook-ystäviä ja tavata uusia ihmisiä niiden ystävien. Kun Shaker ensimmäinen senkin minua haitata se oli chatin kautta ja sitten suoraan käynnistämällä App Facebookissa (se oli jo elää katvetilassa Israelin käyttäjät). Se oli keskellä yötä Israelissa, mutta huone oli täynnä. Voit kävellä ihmisiä ja keskustella, tarkistaa niiden Facebook-profiilit, ja todella seurustella. Shaker on virtuaalimaailma, mutta todellisia identiteettejä.


Trolling ihmisten profiileja ei ole mikään hyvä tapa tavata ihmisiä, ellet satu törmätä niihin juhlissa myöhemmin. Mutta se oli juuri alkuperäinen valitus Facebook. Shaker haluaa tuoda, että dynaaminen verkossa. Se voitti haitata ja nyt se on saanut runsaasti rahaa ravistella sen juttuja.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar