mandag den 10. oktober 2011

Microsoft tiettävästi valmistelee Silverlight-kuten App framework edessä Xbox Live Update

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/10/microsoft-reportedly-preparing-silverlight-like-app-framework-ah/:


Aiemmin tässä kuussa Microsoft ilmoitti uuden pöydältä Xbox Live kumppanuuksia Verizon, Comcast, ja monet muut sisällöntuottajat. Nyt yhtiö on julkistanut uusia tietoja koodi joihin nämä uudet sovellukset suoritetaan. Lähteet lähellä tilannetta kertoa GigaOM että uusi framework, koodinimeltään "Lakeview" perustuu Silverlight, mutta tuo myös muutamia uusia ominaisuuksia Xbox Kinect, kuten puheentunnistus ja eleisiin perustuvia tarkastuksia. Lisää mielenkiintoisia, ehkä ovat sisäpiirin väittää, että Microsoftin uutta sisältöä Partners stream video Applen HTTP Live Streaming, eikä Redmond n Smooth Streaming . GigaOM n lähteistä jatkoi sanomalla, että Microsoft on käyttöönottoa merkittäviä muutoksia alustan viime viikkoina , toivoen ottaa se valmis ulkopuolisille kehittäjille kerran Xbox Live Updaten rullina ulos. Puolestapuhujia Xbox ja Silverlight sanoi heillä "mitään ilmoittaa" uudesta framework, vaikka GigaOM raporttien mukaan Redmond pyrkii vapauttamaan päivitetty Black Friday.

Microsoft tiettävästi valmistelee Silverlight-kuten App framework edessä Xbox Live Update alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 lokakuu 2011 06:41:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink Techmeme | lähde GigaOM | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar