mandag den 10. oktober 2011

Ominaisuus: Cutting johto: miten maailman insinöörit sisäänrakennettu Wi-Fi

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/yEDDriuderU/cutting-the-cord-how-the-worlds-engineers-built-wi-fi.ars:



Vuonna 1980, jo ennen yhteyden Internet yleistyi, ihmiset ymmärsivät, että liittämällä ryhmä tietokoneita toisiinsa lähiverkon (LAN) valmistettu näiden tietokoneiden paljon hyödyllisempi. Kuka tahansa käyttäjä voi sitten tulostaa jaettuja tulostimia, tallentaa tiedostoja tiedostopalvelimissa, lähetä sähköpostia, ja enemmän. Vuosikymmen myöhemmin, Internet vallankumous pyyhkäisi maailmassa ja lähiverkot tuli on-luiska tiedon valtaväylä. LAN-teknologia taas mahdollistaa lähes yleismaailmallisesti Ethernet , joka on loistava lukuun ottamatta yhtä suuri haittapuoli: ne ärsyttävä johdot.


1990-luvun lopulla, Institute of Engineers (IEEE) ratkaista tämän ongelman kanssa 802.11-standardia, jossa määritellään pöytäkirjan luoda langattomia lähiverkkoja. Jos joskus ilmaisua "helpommin sanottu kuin tehty" sovellettu, se oli täällä. Suuria haasteita on voitettava viimeiset 15 vuotta saadakseen meidät pisteeseen, jossa kohtuullisen luotettava, nopea ja turvallinen langaton lähiverkko voi tänään olla käyttöön kuka tahansa, ja jossa jokainen kannettavan mukana tulee sisäänrakennettu Wi-Fi. Mutta voittaa ne-ja tässä miten.


Lue loput tämän artikkelin ...


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar