mandag den 10. oktober 2011

Acer julkisti Core i5 Aspire S3 Ultrabook, Käytettävissä tällä viikolla Ultra-Bargain Of 899 dollaria

Mielenkiintoisia uutisia url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/Nl8NuGrblHk/:

acer-aspire-s3

Varo, ultrabook päättäjille. Acer Aspire S3 on täällä ja se on asetettu pala ultrabook kohtaus. Tämä pikku hirviö pakkauksissa toisen sukupolven Core CPU, 13,3-tuumainen HD-näyttö, sekä SSD ja HDD, ja 0,51-tuuman paksuinen runko valmistettu alumiinista ja magnesiumia, joka painaa vain 2,98 kiloa. Mutta paras osa ylivoimaisesti on hinta: 899 dollaria. Jep, ne silmälasit yhdistyvät tehdä S3 halvin ja yksi parhaista varustettu ultrabooks vielä.


13,3-tuumainen 16:9 näytöt kiviä 1366 x 768 ja rehuista Windows 7 Home Premium by Intel HD Graphics 3000 GPU, Core i5-2467M CPU ja 4GB keskusmuistia. Acer toteaa omaa Hybrid Standby tekniikka mahdollistaa 50 päivän virrankulutus valmiustilassa ja 6 tuntia jatkuvaa käyttöä - tietysti me kokeilla Jälkimmäinen väittämä kerran saamme Review Unitin. 20GB SSD käsittelee järjestelmän tiedostoja nopeasti käynnistyksen kertaa mutta 320GB HDD antaa omistajalle runsaasti säilytystilaa.


Tämä dual-mode kovalevy perusti antaa S3 lähes välittömän järjestelmä palauttaa. Palautumisen lepotilasta kestää 2 sekuntia, kun herääminen syvästä unesta, joka aktivoi jälkeen ennalta määritetyn ajan, kestää vain 8 sekuntia. Hyvässä ja pahassa, S3 on ainoa ultrabook tällä hetkellä markkinoilla tämän SSD / HDD juttu.


Aspire S3-951 hits jälleenmyyjien myöhemmin tällä viikolla ja on vain alkua Acerin ultrabook pahoinpitelystä. On olemassa useita tulevia malleja suunniteltu mutta uhrauksia tehdään hyvästä syystä. Suunniteltu Core i7 CPU todennäköisesti vähenee akun mutta lisäävät computing voisi taas Core i3 todennäköisesti tehdä käänteinen (ja mahdollisesti pudottaa hintaa hieman). Suuremmat SSD-asemat ovat myös hanasta.


Acer kesti hyvin minimalistinen lähestymistapa S3 suunnittelun. Vain SD-kortinlukija, kuuloke-ja virran ja akun tilan merkkivalot sijaitsevat ulkoreunojen. Takapuoli talot kaksi täysikokoista USB-porttia, HDMI-out ja virtaliitin. Avaa kansi ja siellä on tilava upotettu chiclet näppäimistö. Pitämässään paksuin osa, S3 on vain 0,5 millimetriä paksumpi kuin MacBook Air. Mutta anteeksi, Steve, S3 näyttää paremmalta, maksaa vähemmän, ja ainakin minulle, palauttaa toivoa että muiden yritysten kuin Apple voi todella rakentaa hyvännäköinen ja suorittamalla kannettava kone.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar