mandag den 10. oktober 2011

Sony PS3 Wireless Stereo Headset tarkastelu

Mielenkiintoisia uutisia url:http://www.engadget.com/2011/10/10/sony-ps3-wireless-stereo-headset-review/:


Ai hei, Sony, kivaa teistä bileisiin! Konsoli Gaming Headset puolue, joka on (no, Bluetooth kuulokkeita ei lasketa). Yli vuosi sitten yhtiö oli meille kaivanneet PS3 suuntautunut kuulokkeet jälkeen kerroit menettää duo Ultimate Aseet päähineet PC-pelaajille. Sitten toukokuussa toivoa loisti meille kun sen PS3 Wireless Stereo Headset julistettiin DualShock heiluttavan pelaajille - ja hinnoitellaan vaatimaton 100 dollaria.



Ei ole epäilystäkään, että tämä pelikenttä on ollut peittyä kylläisyyttä lompakkoon houkuttelevaa valinnat (Etsimme sinua MADCATZ , Turtle Beach ja Astro ), mutta Sonyn virallinen pakki on muutamia kikkoja hihassaan mahdolliselle kotiin ajaa. Huolimatta monikerin, se pystyy virtuaalinen 7.1 surround-äänen ja näyttää töiden tilan kerrotaan vain käytettäessä PS3. Vietimme muutaman fragging-tuntia PSN kuulla kuinka hyvin voisimme pin-pisteen vihollisiamme äänellä pitää tappaa raitoja tulossa. Huomaat vastauksen lyömällä että "lue lisää"-linkkiä alla.

Jatka lukemista Sony PS3 Wireless Stereo Headset tarkastelu


Sony PS3 Wireless Stereo Headset tarkistaa alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 10 lokakuu 2011 14:00:00 EDT. Tutustu käyttöoikeusehtoihin syötteitä .



Permalink | |

Ingen kommentarer:

Send en kommentar