onsdag den 12. januar 2011

Microsoft kuvaa liikkeen erottaa Applen "App Store" tavaramerkki väite, sanoo termi on yleinen

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/microsoft-opposes-apples-app-store-trademark-claim-says-term/:
Että Apple oli alkuperäinen App Store ei ole riidan, mutta mikäli yhtiö on oikeus kieltää muita käyttämästä samaa ilmaisua kuvaamaan ohjelmaansa arkistot? Microsoft sanoo ei, ja tällä viikolla jättänyt esityksen US Patent and Trademark Office pyytää sen hylkäämään Applen tavaramerkki vaatimus "App Store". Hakemus pyritään takaamaan Apple yksinomaiseen käyttöön termin yhteydessä tietokoneohjelmistojen laajasti, ei pelkästään mobiili edessä, mutta Microsoft ei väitä, että sen muodostavat sanat ovat yleisiä (tai yksinkertaisesti kuvaileva) sekä yksittäisinä pari. Tehdessään tapauksessa Redmond yritys mainitsee Steve Jobs itse, jonka näyttely aiheesta Android hajanaisuus sisältyy erityinen maininta useista "app varastoilla" Google-käyttöjärjestelmä. Tuntuisi tämä on panimotoimintaa jonkin aikaa, niinkuin viimeksi päivitetty - päivätty 07 heinäkuu 2010 - Applen tavaramerkkiä koskevaan hakemukseen toteaa siellä vireillä opposition tueksi. Nyt Microsoftin kiihtyi sen valituksen pyytää yhteenvedon irtisanomisen, se tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, kummalla puolella Great Divide päätös kuuluu.

Jatka käsittelyssä Microsoftin tiedostoja esityksen hylkää Applen "App Store" tavaramerkki väite, sanoo termi on yleinen

Microsoft kuvaa liikkeen erottaa Applen "App Store" tavaramerkki väite, sanoo termi on yleinen perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 03:07:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink TechFlash , IDG News (Good Gear Guide) | lähde Microsoftin liike [PDF] , "App Store-sovellus (USPTO) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar