onsdag den 12. januar 2011

Tutkijat käyttävät spektrianalysaattorit nurin kännykkään-packin "huijareita

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/examiners-use-spectrum-analyzers-to-bust-cellphone-packin-cheat/:
Emme näe liikaa spektri -analysaattorit pyöreän näitä osia, ja kun teemme sovellukset ovat yleensä melko epämääräisiä. Mutta kiinni huijaamisesta huijareita ennen huijata uudestaan? Että voimme ymmärtää - ja ilmeisesti se mitä tapahtui Taiwanissa viime aikoina, kun ihmiset testataan valtion töissä oli valvoo ihmisiä pakkaus Rohde ja Schwarz FSH4 spektrianalysaattorin. Sen lisäksi, että "suljettu kirja" testi, tämä oli myös "suljettu puhelimen" testi, ja analysaattorit saa tutkinnon kuuntelee (ja paikantaa) matkapuhelimen signaalin. Mitä nyt näyttää siltä, että virkamiehet ovat erottuu kolme tulevaisuuteen huijareita, mutta lisänäyttöä on tarjottava ennen päätelmä on tehty (ehkä he olivat vain sexting). Voimmeko tarjota ystävällinen neuvo? Seuraavan kerran olet ottanut koe jonnekin, ja huone on täynnä ihmisiä, varustettiin suuri spektrianalysaattorit ja Secret Service-tyylistä nappikuulokkeet, et luultavasti halua ottaa tätä käyvän varoitus ja sammuta celly.

Tutkijat käyttävät spektrianalysaattorit nurin kännykkään-packin "huijareita perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 12:42:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Tech Eye , Yahoo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar