onsdag den 12. januar 2011

Sony tarjoaa muokattavissa VAIO S tietokoneet, Vaihtoehtoja on tarjolla!

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/sony-delivers-customizable-vaio-s-laptops-choices-abound/:
Hot annetun heels Sonyn CES ilmoitusta, että VAIO S on saada joitakin uusia piin , käy ilmi, että enemmän muutoksia sen ultraportable PC on tulossa. Per yritys blogiin, nyt voi muokata järjestelmää sen sijaan ostaa suoraan hyllystä. Kaikki valinnat eivät ole niin runsaasti kuin haluaisimme (väri on vain musta tai hopea), mutta voit lisätä Blu-ray kirjoittava asema, 512 NVIDIA GeForce 310-näytönohjain (vaikka tätä vaihtoehtoa tarkoittaa et " pääse WIDI), jopa 256 Gt solid state drive, ja jopa 8 Gt muistia. Menee räätälöity reitti, voit myös saada ilmaisen päivityksen Core i5-480m prosessori jos valita Windows 7 Professional. Hinnat tehdään tilauksesta VAIO S alkavat 874,99 dollaria ja kiihtyy nopeasti, kun aloitat lisännyt kaikki fixins.

Sony tarjoaa muokattavissa VAIO S tietokoneet, Vaihtoehtoja on tarjolla! perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 03:44:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Sony Blog | lähde Sony Style | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar