onsdag den 12. januar 2011

Engadget on jättänyt rakennus: tämä oli CES 2011

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/engadget-has-left-the-building-this-was-ces-2011/:
Tulimme. Näimme. Me vallannut (omassa, gadget-pakkomielle tavalla). Kyllä, CES 2011 tapahtunut, ja olimme siellä jokaisen sydämen pysäyttää hetkestä. Tämä oli ehdottomasti yksi ennätysten kirjoihin, ei ainoastaan tuomme suurin joukkue meillä on koskaan ollut näyttelyssä, mutta vaihde näimme tänä vuonna oli joitakin mielenkiintoisia ja ura vahvistavaa jutut teimme vuonna pitkään. Motorolan mahtavaa Android tarjoukset (hullu, modulaarinen Atrix ja Honeycomb -urheilu Xoom ), kuormien loistava uusissa älypuhelimissa, todella innovatiivinen auto teknologian ja kytketty tv ja digiboksit että todella järkeä - tämä tuntuu oikea paikka olla oikeaan aikaan.

Mutta oikeasti, mitä tekee CES 2011 niin mahtava Engadget joukkue on kaksi asiaa: se, että meidän kaikkien toimittajien saavat olla samassa huoneessa, elävä ja hengittävä yhteinen pakkomielle (ja luottavat meihin, meillä on ehdoton blast), ja että voimme tuoda kaikki hulluutta tämä näyttää teille. Olemme innoissani tulleen yhteen ja vain mennyt pähkinät tänä vuonna, mutta välillä unen puute ja naurettava määrä virkoja olemme tehneet, olemme myös todella iloinen koteihimme uudelleen.

Tietenkin, aina seuraavaan tapahtumaan (hei, Verizon iPhone ) ja jopa seuraavan CES (hei, 2012), mutta vasta sitten, nauttia kuvia alla ja herkutella silmäsi jotkut näistä huikeat Tili Engadget CES 2011 kattavuutta!

Galleria: CES 2011 wrap-up


Vital tilastot

Viestien lukumäärä: n.. 720 (03-09 1, jopa 14 prosenttia yli 2010)
Lukumäärä kuvagallerioita: 336
Videoiden määrä: n.. 173
Määrä podcasteja: 11 ( 5 Classic , 3 HD , 3 Mobile )

Useimmat kommentoi post: Google osoittaa pois Android 3.0, "Täysin Tablet" Honeycomb (1001 kommenttia)
Katsotuin video: Pelaamiseen Motorola Atrix kannettavan telakan ... ylösalaisin

Prosenttia ajasta nukkuu: 3 tuntia (eli 14 prosenttia yli 2010)
3G-kortit: 32
WiMAX-kortit: 28
LTE kortit: 1
Hypermacs: 2
DSLRs: 28
Tämän vuoden biisi: Rihanna ft Drake - What's My Name (Chopped. .. ja ruuvataan)
Useimmat tilaukset In-N-Out perunoita kerralla: 32 (16 säännöllistä 13 Animal Style, 3 kypsä)

Team Engadget

Ground miehistö: Joshua Topolsky, nilay Patel, Thomas Ricker, Paul Miller, Ross Miller, Darren Murph, Vladislav Savov, Sean Hollister, Chris Ziegler, Richard Lawler, Joanna Stern, Ben Drawbaugh, Sean Cooper, Don Melanson, Tim Stevens, Richard Lai , Myriam Joire, Ben Bowers

Kotijoukkue: Joe Flatley, Laura kesäkuu (runoilija)

Erikoisryhmien: Dan Chilton, Justin Glow, Trent Wolbe, Chad Mumm, Jason Miller, Nina Sokoler, Jacob Schulman, Kevin Wong, Sam Sheffer, Joshua Fruhlinger, Christopher Grant

Kansainvälinen: José Andrade, Carlos Martinez, Alberto Ballestin, Alexandra Guerrero (Dr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar