onsdag den 12. januar 2011

iPhone Personal Hotspot ominaisuus suuntasimme kaikki iPhones IOS 4,3?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/iphone-personal-hotspot-feature-headed-to-all-iphones-in-ios-4-3/:
Joten, nyt olet ollut mahdollisuus sulatella, että Verizon on muuttumassa iPhone, eikö? Standout eilisen uutinen on tietysti iPhone Personal Hotspot- ominaisuus, että ne onnekas Red Devils ovat käsitelty. Toivottavasti me muut ei tarvitse jäädä kateellinen ja pitkällä, vaikka - BGR sanoo sen lähteet ovat vahvistaneet, että ominaisuus on matkalla kaikki iPhones kerran IOS 4,3 mailla. Sana on OS versio tästä kiiltävä hoitoon tulee 8F5148B kanssa baseband versio 04.08.00. Tietenkin, operaattori todennäköisesti täytyy olla mukana, la tethering tukea, mutta kun se pöly laskeutuu ei vain aiotte voi kytkeä laitteeseen, mutta ystäväsi voi liittyä - ja teline asti tietosi käyttö myös. Joten huilata, rentoutua ja kaikki tulee ilmi, jos ja kun tämä siltojen välinen kuilu huhu ja todellisuuden.

iPhone Personal Hotspot ominaisuus suuntasimme kaikki iPhones IOS 4,3? alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 09:53:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde BGR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar