onsdag den 12. januar 2011

MetroPCS vihdoin prepping Android älypuhelin LTE Samsung?

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/metropcs-finally-prepping-android-smartphone-with-lte-from-samsu/:
LTE: n suuri ... mutta vain jos se on saanut puhelimet ja modeemeja, jotka voivat hyödyntää sitä. Vaikka MetroPCS ehkä Verizon tulee ensimmäinen amerikkalainen harjoittaja käynnistää teknologiaa, se on ollut kaavinta on toistaiseksi mitään muuta kuin Samsung Craft , mukiinmenevä dumbphone ilman kyljykset houkutella powerusers että yleensä haluavat olla mukana 4G-verkko anyway. Näyttää, että on vihdoin tulossa muutos, mutta koska BGR n maalit ampui ns SCH-R510 - myös Samsung - että on käynnissä Android 2.2. Se tulee väitetysti on taaksepäin yhteensopiva MetroPCS "CDMA-verkon (luonnollisesti) kanssa 1GHz Kolibri ydin ja 5 megapikselin kamera - ei jymymenestys millään venyttää, mutta vielä kokonaan uudelle tasolle kuin Craft. Huhun näemme tämän ennen maaliskuun loppua jonnekin välillä $ 330 ja 400 dollaria sopimus-free, kysymys on, voiko se ehkä Big Red ensimmäisen LTE puhelimia markkinoille?

MetroPCS vihdoin prepping Android älypuhelin LTE Samsung? alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 22:56:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink PhoneArena | lähde BGR | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar