onsdag den 12. januar 2011

Flow my tears, vastikään rakennettu robotti johtaja Philip K. Dick sanoi

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/flow-my-tears-the-newly-built-robotic-head-of-philip-k-dick-sa/:
Kyllä, tämä on ehdottomasti postitse (ja video!) Noin käsin rakennettu, robotti johtaja kirjailija Philip K. Dick , joka kuoli vuonna 1982, jolloin maailma löytö kirjallisuutta voitaisiin muuntaa elokuvia kuten Blade Runner, Total Recall, Minority Report ja Scanner pimeät. Valitettavasti hän ei jätä robotti johtaja itse. Se voi yllättää sinut selville, että tämä ei oikeastaan ole edes ensimmäinen robotti johtaja Philip K. Dick, se ilmeisesti toinen. Tämä hiljattain rakennettu robo-PKD on tarkoitus korvata yksi, joka oli tunnetusti hävisi vuonna 2006 ja rakensi Hanson Robotiikka ja Alankomaiden yleisradioyhtiöiden VPRO. Video tauon jälkeen on kammottava ja ihmeellistä, mutta se ei ole mitään verrattuna Valis Trilogy.

Jatka käsittelyssä Flow my tears, vastikään rakennettu robotti johtaja Philip K. Dick sanoi

Flow my tears, vastikään rakennettu robotti johtaja Philip K. Dick sanoi alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 16:14:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink iO9 | lähde YouTube | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar