onsdag den 12. januar 2011

Nintendon Game Boy Advance SP oli aikoinaan autostereoscopic näyttö

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/nintendos-game-boy-advance-sp-once-had-a-autostereoscopic-scree/:
Se voi tuntua 3D jousitettu tuhkasta tyytymättömyyden - puhumattakaan punainen / sininen lasit - mutta Nintendo ei koskaan lakannut uskomasta. Se on ollut salaa puhdistettavaksi stereoskooppisen teknologian vuosia tykkää Game Boy Advance ja GameCube. Ja vaikka presidentti Satoru Iwata jo mainittiin viime vuoden alussa, että GameCube oli piilotettu 3D piirejä, hän paljasti hiljattain, että 3DS n autostereoscopic paneeli todellakin juontaa juurensa kahmari Game Boy Advance SP. Joka, kuten ehkä muistatte, myös kerran sported kosketusnäyttö . Tuolloin hänen tarina kertoo, Näytön resoluutio oli liian pieni tuottamaan terävä kuva, mutta optikko-friendly lasit ilman tech oli jo käytössä. Tietenkin, jos todella haluat tutustua historiankirjoihin, voit harkita Nintendon markkinoille tulon on Famicom 3D System suljinlaseilla kuvassa yllä ... joka kauppoihin Japanissa jo vuonna 1986. Joo, me tiedämme.

Nintendon Game Boy Advance SP oli aikoinaan autostereoscopic näytön perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 18:48:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Joystiq | lähde Iwata pyytää (Nintendo) | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar