onsdag den 12. januar 2011

Satarii Star kameran pohja seuraa jokaista liikettäsi, olla olemassa, jos rahat esiin

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/11/satarii-star-camera-base-follows-your-every-move-might-exist-if/:
Etsitkö vähän kuin yleinen Sony Party-shot , Satarii Star on jopa varainhankinta päällä IndieGoGo juuri nyt yksinkertainen tavoite: löytää riittävästi ihmisiä, jotka ovat valmiita maksamaan toiminta-seuranta tukikohta kamerasta saada asia tuotettu. Konsepti on yksinkertainen riitä - käytä mukana iPhonen ja standardi jalustan kiinnikkeet lisätä kameran valinta, ota lähetin ja kiinnitä se esine, eläin tai ihminen, jota haluat seurata, ja anna "er rip - niin kauan kuin pysyt sisällä 8 metriä (noin 26 jalkaa), tukiasema, jossa on kamera kiinni pyörii jopa 180 astetta pitää toimia runko. Tätä kirjoitettaessa he noin puolivälissä heidän tavoitteensa 20 dollaria grand - ja he ovat jo löi yhteen toimiva prototyyppi, joten tiedät et rahoitusta puhdasta vaporware. Seuraa tauko demo, ja kun olet sitä, mennä eteenpäin ja haukkua kaikki ystäväsi - et tarvitse 'em pitää kameran kun elokuva taikatemppuja YouTube enää. Pisteet!

Jatka käsittelyssä Satarii Star kameran pohja seuraa jokaista liikettäsi, olla olemassa, jos rahat esiin

Satarii Star kameran pohja seuraa jokaista liikettäsi, olla olemassa, jos rahat nostetaan alun perin ilmestynyt Engadget on ti, 11 tammikuu 2011 23:24:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde IndieGoGo | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar