onsdag den 12. januar 2011

Exclusive: SwiftKey tweaks Android näppäimistö tablettia (käytännön video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/exclusive-swiftkey-tweaks-its-android-keyboard-for-tablets-han/:
SwiftKey Android oli yksi läpimurtoartisteista on virtuaalinen näppäimistö toimintaan viime vuonna, kiitos ainutlaatuisen ennakoivan lause, joka oppii, miten puhua (tai kirjoittaa, koska se oli) ja suositellaan koko sanoja perustuu omaan tyyliin. Se kuulostaa oudolta, mutta se on yllättävän hyvä - ja vaikka et käytä ilmaisua ennuste puoli ollenkaan, se on vain hyvin noudattaen-out, helppo käyttää näppäimistöä. Yhtiöllä on suuria suunnitelmia 2011 ja neuvottelut OEM-valmisteilla, käyttöliittymän ja toiminnallisuuden hienosäädön uusia laitoksia oppimisen kirjoittamista tottumukset nauttiminen RSS-syötteitä, ole virkaa, Gmail, ja muista lähteistä ... Niin, ja tämä: uusi app räätälöity käytettäväksi Android tabletteja.

Teksti merkintä tabletit on haaste, että valmistajat ja ohjelmistovalmistajat ovat yrittäneet ratkaista pitkään, pitkään aikaan , ja yksi katse vilkas lentokenttä kymmeniä ihmisiä yritetään tyypin iPads tasapainoista niiden kierrosten kertoo, että meillä on vieläkin pitkä tie kuljettavana. Emme ole varmoja, miten SwiftKey uusi versio tulee työskentelemään 10-tuumainen tablettia (otetaan Xoom , esimerkiksi), mutta meillä oli mahdollisuus tarkistaa sen ulos Galaxy Tab - ja täytyy sanoa, että se on luultavasti paras maisema virtuaalinen näppäimistö olemme käytetty 7-tuumainen tabletti toistaiseksi. Swype ja muut jäljittämistä näppäimistöt näyttää ulos paikka ruudulla tämä iso, mutta SwiftKey hyödyntää sitä, että pikkukuvat ovat niin kaukana toisistaan jakamalla oman QWERTY osaksi kahteen osaan ja sijoittamalla vähemmän käytetyt numerot keskustassa.

Näppäimistö ei ole valmis parrasvaloihin vain vielä - SwiftKey edelleen laskut sen prototyyppi - mutta voimme kuvitella, että se tulee olemaan saatavilla ennen pitkää. Seuraa tauko käytännön video!

Jatka käsittelyssä Exclusive: SwiftKey tweaks Android näppäimistö tablettia (käytännön video)

Exclusive: SwiftKey tweaks Android näppäimistö tablettia (käytännön video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 17:32:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar