onsdag den 12. januar 2011

iPhone täyttää Arduino, kallistus ohjainta mobiilipelit tulokset (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2011/01/12/iphone-meets-arduino-tilt-joystick-for-mobile-games-results-vi/:
Vaikka pelejä kuten Infinity Blade voi olla hauskaa iPhone, ei ole kiertää että kosketusnäyttö-keskeinen, buttonless laitteet eivät tarjoa parasta pelaamista ergonomia. Modaus hanke mennyt hirvittävän oikeus saattaa kuitenkin vain vahvistaa, että oikeus jopa meille kaikille. Shane Wighton lähti rakentamaan robotti yrittää lyödä hänen suosikki iPhone peli, täynnä webcam ja Arduino setup, mutta parhaillaan tekemässä niin hän "vain ymmärtänyt, että [hän oli] tehnyt mekanismi pelata kallistaa perusteella Puhelimen pelejä ohjaimella. " Kyllä indeedy, yksi mahtava DIY pelaamista tarvikkeet rakensi onnenpotku niin paljon kuin suunnittelu. Katso mullistaa mobiili pelaamista juuri tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä iPhone täyttää Arduino, kallistus ohjainta mobiilipelit tulokset (video)

iPhone täyttää Arduino, kallistus ohjainta mobiilipelit tulokset (video) alun perin ilmestynyt Engadget Ma, 12 tammikuu 2011 02:09:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink Joystiq , TouchArcade | lähde Mekaanisesti taipuvainen | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar