søndag den 19. december 2010

Chevy rakentaa antenni elin 2011 Camaro avoauto, hintaan sisältyy puskurit kaikki (video)

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/19/chevy-builds-antenna-into-body-of-2011-camaro-convertible-inclu/:
Chevy rakentaa antenni elin 2011 Camaro avoauto, hintaan sisältyy puskurit kaikille
Tiedämme kaiken suuri suru , joka voi sattua yritys, kun se yrittää yhdistää antennin runkoon sen tuotteen, joten emme voineet vastustaa kattaa Chevrolet n uusin yritys tehdä samoin - mutta laajemmassa mittakaavassa. Varhaiset versiot 2011 drop-top Camaro joutui liikkuvan tien päällä melko ruma lisäke roikkui takana, iso piiska-antenni, joka oli hieman liian aidosti retro mennä koneen takaisku tyyli jonoja. Useimmissa autoissa tänään antenni on integroitu taka tuulilasi, mutta koska katoamassa luonne auton katto, se ei ollut mahdollista täällä. Ohjeita GM kääntyi kaksi erillistä antenni Engineers Don Hibbard ja Gregg Kittinger, joka onnistui löytämään tapa haudata ruma juttu sisällä hoikka spoileri kyydissä takana kannella kansi. Ongelma ratkaistu - hyvin, paitsi että XM ja OnStar edellytä erillistä hain fin että voi valitettavasti vielä nähdä ripustettu runko. Ehkä 2012 malli on täysin tuoreita ja puhtaita.

Jatka käsittelyssä Chevy rakentaa antenni elin 2011 Camaro avoauto, hintaan sisältyy puskurit kaikki (video)

Chevy rakentaa antenni elin 2011 Camaro avoauto, hintaan sisältyy puskurit kaikki (video) alun perin ilmestynyt Engadget Sun, 19 joulukuu 2010 03:03:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar