søndag den 19. december 2010

Wall Street Journal kertoo sovellukset voivat loukata yksityisyyttä, sormet MySpace ja Pandora

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/wall-street-journal-says-apps-may-violate-privacy-fingers-myspa/:
Olet ehkä kuullut , kuinka huolimaton joidenkin kolmannen osapuolen iPhone apps voi olla mukana henkilötietoja, mutta se ei ehkä ole vielä osui - rikoksentekijät voivat olla pakkohankinta ohjelmia kuten MySpace ja Pandora, too. Wall Street Journal testattu 101 suosittu sovellukset iPhone ja Android ja havaitsi, että yli puoli toimiteta ainutlaatuinen laite tunnisteet (UDID) ja parvi mainostajien ilman niin paljon kuin nopea, ja että jotkut (kuten Pandora) edes lähettää käyttäjän iän, sukupuolen ja sijainti kohdentamaan paremmin merkkejä. Nyt, ennen kuin boikotti lempimusiikkisi apps, voit kuulla toisella puolella tarina, jonka mukaan kaikki nämä luvut tyypillisesti käsitellään erissä ja nimettömiksi siten, että mainostajat eivät välttämättä erottaa sinut joukosta. Kuitenkin huoli on, että voi olla vähän pysäyttää paha yksilöiden luomasta tietokannasta, joka yhdistää oman UDID ja kaikkien näiden muiden tietojen lähetätte. Se on mehukas esitys kohdennettuun mainontaan, varmasti, mutta myös mahdollisesti reaalimaailman rikollisuutta, joten epäilemme tämä on viimeinen kuulemme UDID yksityisyyden pelästyttää.

Wall Street Journal kertoo sovellukset voivat loukata yksityisyyttä, sormet MySpace ja Pandora perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 18:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Wall Street Journal | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar