søndag den 19. december 2010

Multitouch Twitter seinä hurmata katsojia, Engadget henkilökunta sijalle CES

Mielenkiintoinen uutinen tarkastella http://www.engadget.com/2010/12/18/multitouch-twitter-wall-to-fascinate-onlookers-engadget-staffer/:
CES ei ole vieras suuremmat elämän näyttö laitoksia , mutta koska tämä koko "sosiaalisen verkostoitumisen" juttu jatkuu kukka, näyttää siltä, että ensi vuoden megawall tulee integroida kanssa kukaan muu kuin Twitter. Designed by Suomen oma MultiTouch, Multitouch Twitter Wall koostuu "vähintään" kuusi MultiTouch Cell 46 näyttää, joista jokainen tarkastuksia oli 46-tuumaa leveä. Koko roska tarjoaa katsojia messuilla mahdollisuus avata tweets, siirtää ne ja antaa niille oivallinen tilaisuus purkaa energiaansa, kun ottaa mielensä blitzed jonka pelkkä määrä uutinen liittyy # CES tag. Me varmasti antaa se näyttää, kun olemme laskeutua suuressa Lounais ensi kuussa, mutta siihen asti, saat makua soseuttamiseen pelata alla.

[Kiitos, André]

Jatka käsittelyssä Multitouch Twitter seinän hurmata katsojia, Engadget henkilökunta sijalle CES

Multitouch Twitter seinä hurmata katsojia, Engadget henkilökunta sijalle CES perin ilmestynyt Engadget Ma, 18 joulukuu 2010 23:59:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .

Permalink | lähde Technopolis Online | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar