fredag den 15. april 2011

Mietintö: Nintendo, jossa HD-grafiikat on osoittanut tässä kuussa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/CnudsTOr_X0/report-nintendo-system-with-hd-graphics-to-be-revealed-this-month.ars:


Nintendo Wii on edelleen nauttia vilkasta myyntiä, mutta se ei ole mitään verrattuna järjestelmään huipussaan . Myös mitään odottaa suhteen yksinoikeudella järjestelmän lähitulevaisuudessa. Tämä ei välttämättä tarkoita mitään, mutta se on huolestuttavaa, Nintendo-faneille, ja useita myyntipisteistä väittävät, että me voidaan nähdä Nintendo ilmoittaa uuden teräväpiirto-järjestelmä ennen E3.


"Olemme vahvistaneet useita lähteitä, että tämä uusi koti järjestelmä pystyy käyttämään pelejä HD päätöslauselmia. On ristiriitaisia ​​raportteja, mutta siitä sen grafiikka on verrattavissa on Xbox 360 ja PlayStation 3-eli se voisi ylittää tai alittaa kyseisiä järjestelmiä. Joka tapauksessa se ​​tarjoaa kilpailukykyisen eritelmät, " Game Informer raportoitu . "Siirtyminen HD pitäisi helpottaa Nintendon ja sen uuden konsolin saada enemmän monikanava-triple-pelejä, kuten Portal 2 tai Mortal Kombat. Tämä puolestaan ​​vahvistaa Nintendon historiallisesti huonot suhteet kolmannen osapuolen julkaisijoiden / kehittäjille."


IGN raportoi tulee olemaan ilmoitus tästä uudesta järjestelmästä tässä kuussa , ja järjestelmä paljastuu täysin E3. "Meidän lähteet ovat sanoneet konsoli on huomattavasti tehokkaampi kuin PlayStation 3 ja Xbox 360, ja että Nintendon tarkoituksena on vallata takaisin hardcore markkinat" IGN väitti. Tämä uusi laitteisto on suunniteltu julkaistavaksi vuonna 2012.


Tämä huhu tulee päällekkäin huhu , joka väittää Wii nähdä hintojen lasku 15. toukokuuta, jolloin järjestelmä alas vähittäismyyntihinta 150 dollaria, ehkä mukana kopio Mario Kart Wii


Tämä kaikki perustuu vahvistamattomien tietojen ja nimettömiä lähteitä, mutta me tiedämme, onko siellä mitään totuutta Näiden väitteiden hyvin pian. Ajatus Nintendo, joka tukee nykyaikainen näytönohjain on varmasti houkutteleva yksi, ja jos se oli taaksepäin yhteensopiva, ehkä kyky hyväpalkkainen viime peleissä, se olisi erittäin jännittävä todellakin. Me pidämme korvat maahan.


Lue kommentteja tähän virkaan





Ingen kommentarer:

Send en kommentar