fredag den 15. april 2011

Brasilian poliisi elää Robocop fantasioita, testi lasit jotka etsivät rikolliset

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/brazilian-police-live-out-robocop-fantasies-test-glasses-that-s/:


Etukäteen 2016 olympialaisten (ja tuhansia kävijöitä on piirran), sotilaspoliisit São Paulon ja Rio de Janeiro on testata lasit päällä kamerat skannaukseen väkijoukkoja rikollisille. Kamera analysoi 46000 biometristen pisteitä jopa 400 kasvot sekunnissa - tietoja sitten saa verrattuna tietokanta jopa 13 miljoonaa ihmistä. Jos muki sattuu vastaamaan etsityn henkilön tai tunnettu häirikkö, punainen valo ilmestyy pieni ruutu kytketty lasit. Ja kierre erityisen sovelias Robocop, lasit voidaan kalibroida suurentaa 12 mailin päässä, vaikka he yleensä voidaan hallita väkijoukkoja paljon henkilökohtaisempi 50 metriä (164 jalkaa). Nyt paikalliset poliisit käyttävät niitä kesyttää väkijoukkoja (ja todennäköisesti tappeluissa) on jalkapallo-otteluissa ja jopa konsertteja, mutta toivottavasti lopulta seuraamaan niitä täynnä maratonin reittejä. Mitä meille, me olemme kaikki erilaisia ​​utelias. Mistä ne kymmenet miljoonat kasvot tulevat - Joulupukin tuhma ja mukava lista? Mitä jos ihmiset naamioita? Tai aurinkolasit yöllä?

Brasilian poliisi elää Robocop fantasioita, testi lasit jotka etsivät rikolliset perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 14:49:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gizmodo | lähde Telegraph | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar