fredag den 15. april 2011

RIM: playbook sähköpostiohjelma "hyvin pian" 3G-malli tänä kesänä

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/rim-playbook-email-client-very-very-soon-3g-model-this-summe/:


Viime aikoina kaikki menee kun RIM toimitusjohtaja saa edessä tiedotusvälineissä. Onneksi se oli muiden toimitusjohtaja Jim Balsillie, puhu Bloomberg tällä kertaa antaneet rauhallinen, viileä vastaväitteet kaikkiin haaleaan playbook arvosteluja . Hänen kuluttaja puolustus perustuu suurelta osin playbook kykyä vastaanottaa ohjelmistopäivityksiä ( meillä sai kolme on lyhyessä ajassa meillä oli tarkistaa yksikkö) koko sen käyttöiän. Jim, kuten voitte kuvitella, mieluummin pitää keskustelun keskityttiin playbook on täysin toimiva nyt kun sitä käytetään yhdessä BlackBerry luurin liiketoimintaympäristössä. Balsillie ei näytä viittaavan siihen, että kuluttajien kokemuksia voitaisiin parantaa suhteellisen nopeasti, sanoen: "Meidän täytyy langattomasti sähköpostiohjelma ilmoittaa hyvin pian. Olemme BlackBerry maailma - meidän käyttäjä konferenssi - ja pari viikkoa. Stay kuulolla kaikki ominaisuudet olemme tulossa ulos tätä kamaa. " Katso mies tanssia hotseat heti tauon.

Jatka käsittelyssä RIM: playbook sähköpostiohjelma "hyvin pian" 3G-malli tänä kesänä


RIM: playbook sähköpostiohjelma "hyvin pian" 3G-malli tänä kesänä perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 01:45:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde Bloomberg | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar