fredag den 15. april 2011

Hertz käynnistää tunnin EV asunnot Lontoossa, itsetyytyväisyys on vapaa

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/hertz-launches-hourly-ev-rentals-in-london-self-satisfaction-co/:

Connect Hertz

Sopimus-free matkapuhelimesta, laskeva avioliitto hinnat ja kimppakyytejä palvelut kaikille meille olet joukko commitmentphobes. Lucky sinulle maailma on valmis velvoittaa teidän pilipali tavalla, ja niille, jotka myös sattuu olemaan hieman vihreä putki, Connect Hertz tarjoaa tunnin vuokrat sähköautot. Kun käynnistää sen EV vuokra ohjelma täällä New Yorkissa viime vuonna , Hertz luvannut laajentaa useisiin muihin kaupunkeihin ja maihin loppuun mennessä 2011, Lontoo on seuraava siirtyä online perjantaina. British kaupunkilaisten vastenmielinen auton omistamisen voi poimia ajoneuvokannan myös iMieV , Nissan LEAF ja Renault Kangoo , alue ahdistuneisuus väheni ansiosta kaupungin 16 latausasemaa. Se ei ole aivan Jetsons, mutta jos tämä on tulevaisuutta kuljetus, olemme ok kanssa - ajattelemme Äiti Maa on liikaa.

Hertz käynnistää tunnin EV asunnot Lontoossa, itsetyytyväisyys irtoaa perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 01:01:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink | lähde TechCrunch | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar