fredag den 15. april 2011

Kenneth Cobonpue's biohajoava auto: aika oja Gremlin ruostua omalla pihalla

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/kenneth-cobonpues-biodegradable-car-time-to-ditch-the-gremlin/:


Onko surullisempaa näky kuin 1958 Plymouth Fury mätäneminen metsässä, Christine-tyyliin, sen kuollut ajovalot tuijottaa gloaming? Emme usko niin. Siksi olemme suorastaan ​​huimaava yli Kenneth Cobonpue Phoenix roadster, biohajoava konseptiauto tehty bambu, rottinki, teräs ja nylon. Tyyliltäänkin, se rekennettiin välimaastoon Tatan Nano ja Teslan Roadster , ja ei ole mitään sanaa vielä mikä voi mennä konepellin alle - oletettavasti pienehkö sähkömoottorilla ... tai Stardust-powered yksisarvinen, ehkä. Tämä funky näköinen laitos olisi viimeinen keskipituus omistuksen, viiden vuoden kuluttua (tai jopa kauemmin, riippuen kokoonpanosta), se voidaan korvata tai luonnollisesti palautetaan Ma Maa. Yksi mahdollinen haittapuoli biohajoavan ajoneuvot? Ei enää " kuollut auto "Flickr-albumit. Lisäksi mitään takuuta.

Kenneth Cobonpue's biohajoava auto: aika oja Gremlin ruostua omalla pihalla perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 03:46:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Gearlog | lähde Inhabitat | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar