fredag den 15. april 2011

Tutkijat avata salaisuuksia pyörä vakautta, tee ratsastajat valinnainen

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/15/scientists-unlock-the-secrets-of-bike-stability-make-riders-opt/:

Itse Vakaa Bike

Olemme peering ajassa taaksepäin alkuaikoina maailmankaikkeuden vain seuraavat Big Bang ja unraveled mysteereistä ihmisen genomin - mutta emme oikeastaan ​​tiedä, miten liikkuvat polkupyörällä onnistuu pysyä pystyssä ilman meatbag miehitys ohjaustankoon. Tutkijat ovat jo pitkään ajatellut, että se oli jotain tekemistä sen kanssa gyroskooppiset vaikutus luoma pyörivät pyörät ja pyörän vaikutus ottaa etupyörän polku ohjaus akselin (älä huoli, kaikki on selitetty video lähde linkkiä). Tutkijat Cornell kuitenkin luoneet pieni pyörä, joka tuottaa kumpikaan näistä vaikutuksista vielä, kiitos huolellisesti kalibroitu massan jakautuminen, pysyy kuitenkin vertikaalinen liikuttaessa yli 5mph. Oivalluksia oppinut täällä voisi johtaa itse vakauttava ratsastaa meille ja jäähdytin pyörät meidän poljin onnellinen automaatit perinnöksi. PR tauon jälkeen.

Jatka käsittelyssä Tutkijat avata salaisuuksia pyörä vakautta, tee ratsastajat valinnainen


Tutkijat avata salaisuuksia pyörä vakautta, tee ratsastajat valinnainen perin ilmestynyt Engadget on ti, 15 huhtikuu 2011 12:41:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink Physorg | lähde Cornell Chronicle , Cornell University | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar