fredag den 15. april 2011

Spiroscout inhalaattori käyttää GPS, WiFi seurata astmakohtauksia

Mielenkiintoinen uutinen on url:http://www.engadget.com/2011/04/14/spiroscout-inhaler-uses-gps-wifi-to-track-asthma-attacks/:


Takaisin vuonna 2009, me kerroimme teille siitä University of Wisconsin-Madisonin tiedemies GPS merkitä astmaatikoille ja pyrkimys ymmärtää paremmin, mikä oli käynnistää niiden hyökkäyksiä. Kaksi vuotta myöhemmin David Van Sirppi on noin valmis muuttamaan hänen tutkimusta kaupallinen tuote kopioidaan Spiroscout. USB-käyttöinen inhalaattori käyttää GPS ja WiFi seurata potilaan inhalaattorin käyttöä, mikä Van Sirppi sanoo tuottaa paremmin, tarkemmin elin tietoja kuin itse kirjattava lokit potilaat ovat usein pyydetään pitämään. Hyöty on kaksitahoinen, Van Sirppi sanoo: lääkärit voivat käyttää näitä tietoja mukauttaa potilaiden lääkitys, tarvittaessa vaikka epidemiologeista ehkä enemmän tietoa väestön tasolla suuntauksia. Kuten PhysOrg toteaa, tämä ei ole ensimmäinen inhalaattori laatuaan (eli kunnia menee SiliconSky GPS, vaikka sen tuote perustui myös Van Sirppi ensimmäisessä iteraation teknologia), mutta se voi olla käytännöllisin yksi päivä, että se ei tule iso laatikko kiinni. Spiroscout ei ole aivan vielä - yritys odottaa, että aluksen syksyllä - mutta utelias astmaatikot voivat varata omansa nyt.

Spiroscout inhalaattori käyttää GPS, WiFi seurata astmakohtauksia perin ilmestynyt Engadget Ma, 14 huhtikuu 2011 21:31:00 EDT. Tutustu käyttöehtoja syötteitä .



Permalink PhysOrg | lähde Asthmapolis | Lähetä | Kommentit

Ingen kommentarer:

Send en kommentar